Συχνες Ερωτησεις

Εδώ θα βρείτε απαντήσεις στα συνηθέστερα ερωτήματα.

Κάντε κλίκ επάνω στην ερώτηση για να δείτε την απάντηση.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ:

Τι ενημερώσεις έχω μετά την παραγγελία μου;

Όταν κάνετε την παραγγελία σας, σας αποστέλλονται τρία μηνύματα.

Το πρώτο είναι με την παραγγελία σας, που είναι μία σύνοψη για το τι έχετε παραγγείλει

Το δεύτερο μήνυμα είναι με την κατάθεσή σας. Όταν εμφανιστούν τα χρήματα με την κατάθεση σας, τότε σας αποστέλλω ένα μήνυμα που σας γράφω για την παραλαβή τους και σας ενημερώνω για τους χρόνους παράδοσης.

(Προσοχή, όταν κάνετε κατάθεση από άλλη τράπεζα, τότε τα χρήματα αργούν να εμφανιστούν μία-δύο μέρες, οπότε και η ενημέρωσή μου θα γίνει τότε)

Το τρίτο μήνυμα σας αποστέλλεται όταν γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας όπου μέσα αναγράφονται τα στοιχεία της μεταφορικής και ο αριθμός αποστολής.

Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας των προϊόντων δεν στέλνονται άλλα μηνύματα (πχ τώρα τα φτιάχνω), οπότε θα πρέπει να συμβουλευτείτε τους χρόνους παράδοσης ώστε να δείτε πότε περίπου θα τα περιμένετε.

Χρησιμοποιείτε αντικαταβολή;

Όχι, τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν τη χρησιμοποιώ και ο λόγος είναι πολύ απλός.
Δεν υπάρχει τίποτα σε στοκ στα προϊόντα μου, όλα δημιουργούνται μόνο για εσάς κατόπιν της παραγγελίας σας και θα πρέπει να γίνει πιο πριν η πληρωμή τους.

Τώρα οσο αφορά τη λειτουργία της αντικαταβολής, θα ήθελα να σας επισημάνω τα εξής απλά για να δείτε ότι η θεωρία αυτή που ενδιαφέρεστε είναι λανθασμένη.
Λογικά θέλετε αντικαταβολή για να είστε σίγουροι ότι θα παραλάβετε το προιόν.
1. Ποιος σας εγγυάται ότι όταν πληρώσετε αντικαταβολή, θα παραλάβετε το προιόν;
2. Πώς γνωρίζετε ότι το κουτί που θα παραλάβετε δεν θα είναι άδειο; Ούτε τα ταχυδρομεία, ούτε η κούριερ, σας επιτρέπει να ανοίξετε το πακέτο πριν το πληρώσετε. Εσείς, λοιπόν, νιώθετε ασφάλεια ότι κάτι λαβαίνετε αλλά δεν ξέρετε τελικά τι έχει μέσα το πακέτο.

Με λίγα λόγια, βλέπετε ότι η ασφάλεια που νιώθετε τελικά δεν ισχύει.

Άρα, πάρτε συστάσεις, δείτε τη δουλειά του κάθε καλλιτέχνη, μιλήστε μαζί του τηλεφωνικά αν θέλετε και μην αγχώνεστε αν υπάρχει ή όχι αντικαταβολή.

Επιθυμώ έκδοση τιμολογίου για την αγορά μου.

Σε περίπτωση που θέλετε τιμολόγιο θα πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρώσετε τα αντιστοιχα πεδία με τα στοιχεία τιμολογίου σας στη καρτέλλα ολοκλήρωσης της παραγγελίας.
Σε περίπτωση που έχει κοπεί απόδειξη και δεν έχουμε ενημερωθεί νωρίτερα, η απόδειξη δεν ακυρώνεται.

Τι είναι το PayPal;

Η Paypal αποτελεί τον πιο γνωστό και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Οι ηλεκτρονικές πληρωμές ή αγορές γίνονται με τον εξής πολύ απλό τρόπο: Τα χρήματα στέλνονται χρησιμοποιώντας μόνο το Paypal email ενός χρήστη, χωρίς να γίνονται γνωστές απόρρητες πληροφορίες όπως πιστωτικές κάρτες ή άλλες τραπεζικές πληροφορίες. Κάθε χρήστης, άτομο ή εταιρία, μπορεί να κάνει λογαριασμό στην Paypal εισάγοντας μόνο ένα email, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια για όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Τι χρειάζεται για να κάνω ένα λογαριασμό στην Paypal;

Για να “ανοίξει” κάποιος ένα λογαριασμό στην Paypal, αρκούν ένα έγκυρο email που υπάρχει πρόσβαση και ένα password.

Διαβάστε περισσότερα εδώ ή δείτε εδώ πως μπορείτε να πληρώσετε με τον λογαριασμό που έχετε στο Paypal

Πώς γίνεται η αποστολή των προϊόντων;

Αποστολή προϊόντων μέχρι 2kg
Ελλάδα: Με κούριερ, παραλαβή 1-2 ημέρες μετά την αποστολή τους
Κύπρος: Ταχυδρομικώς, συστημένο πακέτο με ΕΛΤΑ, παραλαβή 5-7 ημέρες μετά την αποστολή τους

Ευρώπη: Ταχυδρομικώς, συστημένο πακέτο με ΕΛΤΑ, παραλαβή 5-10 ημέρες μετά την αποστολή τους

USA – AU: Ταχυδρομικώς, συστημένο πακέτο με ΕΛΤΑ, παραλαβή 10-30 ημέρες μετά την αποστολή τους


Αποστολή προϊόντων άνω των 2kg

Ελλάδα: Με ΕΛΤΑ ως δέμα ή με μεταφορική αν είναι ογκώδη αντικείμενα (πχ λαμπάδες)
Κύπρος: Με ΕΛΤΑ ως δέμα. Στην Κύπρο δεν αποστέλλονται λαμπάδες. Ο χρόνος παραλαβής κυμαίνεται από 2 έως 10 ημέρες, εξαρτάται από τα ΕΛΤΑ

Eυρώπη – USA – AU: Δεν αποστέλλονται δέματα άνω των 2kg.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Μετά την αποστολή των προϊόντων σας,  ενημερώνεστε με  E-mail για την εταιρία αποστολής και τον αριθμό αποστολής. Όλες οι αποστολές συνοδεύονται από αριθμό αποστολής για τον εύκολο εντοπισμό από εσάς.


Μετά την αποστολή των προϊόντων σας,  ενημερώνεστε με  SMS για την εταιρία αποστολής και τον αριθμό αποστολής. Όλες οι αποστολές συνοδεύονται από αριθμό αποστολής για τον εύκολο εντοπισμό από εσάς.

Περιλαμβάνεται ΦΠΑ στο κόστος των προϊόντων;

Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα, δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Οταν τοποθετήσετε προιόντα στο καλάθι, μπορείτε να δείτε τα προιόντα με Φ.Π.Α 24%. Κατα τη παραλαβή των προιόντων, λαμβάνετε νόμιμη απόδειξη.

Με ποιούς τρόπους μπορώ να πληρώσω;

Τρόποι Πληρωμής


Χρεωστικές – Πιστωτικές Κάρτες μέσω της Viva.gr:
Η Viva Payments είναι Ίδρυμα Πληρωμών που ιδρύθηκε το 2010, και είναι αδειοδοτημένη από την Τράπεζα της Ελλάδος για όλες τις κατηγορίες δραστηριότητας Ιδρυμάτων Πληρωμών με βάση το PSD Directive της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ως ίδρυμα πληρωμών έχει τη δυνατότητα να παρέχει το μεγαλύτερο μέρος των υπηρεσιών που παρέχει μια Τράπεζα, με εξαίρεση την παροχή δανείων ή επενδυτικές υπηρεσίες. Οι υπηρεσίες με τις οποίες ξεκινήσε την λειτουργία της είναι το Payment Processing (χρεώσεις πιστωτικών καρτών), εισπράξεις έναντι τρίτων, πληρωμές έναντι τρίτων, και τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια (e-wallets) που είναι το μέλλον των πληρωμών παγκοσμίως. Δείτε περισσότερα εδώ

b364fde42f6ef5e115a5d92f17c01390.64x64Με Paypal: Η Paypal αποτελεί τον πιο γνωστό και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Οι ηλεκτρονικές πληρωμές ή αγορές γίνονται με τον εξής πολύ απλό τρόπο: Τα χρήματα στέλνονται χρησιμοποιώντας μόνο το Paypal email ενός χρήστη, χωρίς να γίνονται γνωστές απόρρητες πληροφορίες όπως πιστωτικές κάρτες ή άλλες τραπεζικές πληροφορίες. Κάθε χρήστης, άτομο ή εταιρία, μπορεί να κάνει λογαριασμό στην Paypal εισάγοντας μόνο ένα email, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια για όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Δείτε εδώ


salary_money_business_man_bank_finance_dollar_payment-128Τραπεζική κατάθεση:
Εχετε τη δυνατότητα να κάνετε τη πληρωμή των προιόντων σας μεσω Τραπεζικής κατάθεσης (Τράπεζα EUROBANK & Εθνική Τράπεζα).

Σε κάθε περίπτωση που υπάρχουν έξοδα κατάθεσης ή μεταφοράς, τα έξοδα βαρύνουν τον αγοραστή. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να χρησιμοποιήσετε τον Κωδικό παραγγελίας σας ως δικαιολογητικό για τη κατάθεση ή τη μεταφορά. Η κατασκευή της παραγγελία σας ξεκινά, όταν πιστωθεί το χρηματικό ποσό στο λογαριασμό μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν η παραγγελία δεν πληρωθεί σε διάστημα 3ων εργάσιμων ημερών, θα διαγράφεται.

 

Πως μπορώ να βρώ ένα Κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής;

Καταστήματα Γενικής Ταχυδρομικής: Κάντε κλίκ εδώ

Πως μπορώ να βρώ ένα Ταχυδρομικό Κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ;

Ταχυδρομικά καταστήματα των ΕΛ.ΤΑ: Κάντε κλίκ εδώ

Ταχυδρομικά καταστήματα των ΕΛ.ΤΑ με συνεχόμενο ωράριο: Κάντε κλίκ εδώ

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:

Έχω τον αριθμό αποστολής και δεν το αναγνωρίζει η ιστοσελίδα του μεταφορέα;

Έχει παρατηρηθεί ότι, οι μεταφορικές εταιρίες που αποστέλλουμε τα προϊόντα μόλις τα παραλάβουν από την έδρα μας, δεν το περνάνε (σάρωση) στο on line σύστημα την ίδια στιγμή, αλλά όταν τα μεταφέρουν στη κεντρική τους αποθήκη. Για αυτό λοιπόν, θα πρέπει να περιμένετε το αργότερο μέχρι το απόγευμα (18:00 – 19:00) για να δείτε την παραγγελία σας στην ιστοσελίδα του μεταφορέα.

Τι πρέπει να κάνω αν παραλάβω κάποιο εσφαλμένο προϊόν;

Σε περίπτωση που, από λάθος, παραλάβετε κάποιο προϊόν που δεν έχετε παραγγείλει, μας το επιστρέφετε με δικά μας έξοδα αφού πρώτα έχετε επικοινωνήσει μαζί μας εδώ

Μπορώ να ακυρώσω κάποιο προϊόν της παραγγελίας μου;

Ναι μπορείτε.
Αν δεν έχετε διεκπεραιώσει την παραγγελία σας ακόμη, μπορείτε να αφαιρέσετε τα προϊόντα που δεν επιθυμείτε από το καλάθι σας ή ακόμη και να ακυρώσετε ολόκληρη την παραγγελία.

Αν έχετε κάνει την παραγγελία σας, μπορείτε να μην την ολοκληρώσετε από τη στιγμή που δεν έχετε πληρώσει, επομένως ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα εντός τριών (3) ημερών
Από τη στιγμή που έχετε πληρώσει, έχετε δικαίωμα εντός δύο (2) ημερών να επικοινωνήσετε μαζί μας και να την ακυρώσετε, και σας επιστρέφουμε σε λογαριασμό σας, όλο το ποσόν το οποίον έχετε καταβάλλει.

Μετά τις δύο ημέρες δεν μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και εκτελείται κανονικά.
Σε περίπτωση προσκλήσεων ή μπομπονιέρων, μετά τις δύο ημέρες παρακρατείται η προκαταβολή

Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι έχω πραγματοποιήσει σωστά την αγορά μου;

Αφού πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης στο οποίο αναγράφονται αναλυτικά όλα όσα έχετε παραγγείλει, πληρωμή, αποστολή κλπ.
Εάν διαπιστώσετε από αυτό το e-mail ότι έχετε παραγγείλει κάτι λάθος ή εάν δεν παραλάβετε καθόλου αυτό το e-mail, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ

Θα λάβω το ίδιο προϊόν που βλέπω στη φωτογραφία;

ΝΑΙ !!! και από κοντά, όταν το παραλάβετε, θα δείτε ότι είναι ακόμη καλύτερο! Αυτό λένε όλα τα κοριτσάκια 🙂

Εδώ, όμως, θα ήθελα να σας επισημάνω κάποιες σημαντικές παρατηρήσεις:

  •  αν κάνετε αλλαγές σε χρώματα ή υλικά, εννοείται ότι αλλάζετε αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες, επομένως δεν θα λάβετε το ίδιο προϊόν γιατί το έχετε αλλάξει. Για το λόγο αυτό πριν κάνετε αλλαγές θα πρέπει να είστε σίγουροι.
  • θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όλα τα προϊόντα μου είναι χειροποίητα εξ΄αρχής, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει τίποτα ετοιμοπαράδοτο και όλα δημιουργούνται μόλις γίνει η παραγγελία σας. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές μπορεί να υπάρχει κάποια διαφοροποίηση πχ σε κάποια δαντέλα ή σε κάποιο λουλουδάκι γιατί τα  υλικά δεν είναι ανεξάντλητα.  Αυτό, όμως, δεν αλλάζει καθόλου το σχέδιο.
  • τα χρώματα στην οθόνη παίζουν ρόλο ανάλογα την ανάλυση του υπολογιστή σας. Εννοείται, ότι δεν θα επιλέξετε λευκά στέφανα και θα πάρετε κόκκινα, απλά να έχετε υπόψη σας τις τονικές διαφορές χρωμάτων που μπορεί να έχει ο κάθε υπολογιστής.

.

Πώς μπορώ να καταχωρήσω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να παραγγείλετε τις δημιουργίες μου,

Καταχωρώντας ηλεκτρονική παραγγελία όλο το 24ωρο στο lenagamos.gr

Που είναι η παραγγελία μου;

Κάντε κλίκ Εδώ ή στον επόμενο σύνδεσμο https://lenagamos.gr/track-your-order/ για να δείτε που βρίσκεται η παραγγελία σας. Για να λειτουργήσει ο σύνδεσμος, θα πρέπει να έχετε συνδεθεί στο λογαριασμό σας.

Επιστροφές Προϊόντων

Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα, δεν υπάρχει τίποτα σε απόθεμα και όλα δημιουργούνται αποκλειστικά για εσάς κατόπιν της παραγγελίας σας. Πρόκειται, δηλαδή, για εξατομικευμένη αγορά που αφορά μόνον εσάς.

Σύμφωνα με τον Νόμο 2251/94 ΦΕΚ (191 Α’ / 16)Νοεμβρίου 1994) και βάση του άρθρου 3ιβ/γ δεν μπορεί να υπάρξει επιστροφή προϊόντων. λόγω εξατομικευμένης αγοράς.

Διαβάστε τους Ορους Χρήσης και τον Νόμο αυτούσιο εδώ

Ακύρωση Παραγγελίας

Διαβάστε τους Ορους Χρήσης εδώ

Πόσες μέρες διαρκεί η εκτέλεση της παραγγελίας μου;

Δείτε τους Χρόνους Παράδοσης ΕΔΩ

Τι συμβαίνει μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μου;

Η παραγγελία σας μπαίνει στο στάδιο της επεξεργασίας.
Ανάλογα τι έχετε παραγγείλει,  ενημερώνεστε άμεσα είτε για την αποστολή της είτε για τον αναμενόμενο χρόνο παράδοσης.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ:

Δεν λαμβάνω ενημερώσεις από το Lena Gamos. Γιατί;

Για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες τις ιστοσελίδας μου (νέες προσφορές, νέες δημιουργίες, διαγωνισμοί, δώρα και πολλά άλλα) θα πρέπει τα στοιχεία στο προφίλ σας να είναι ενημερωμένα.

Όσοι από εσάς έχετε κάνει εγγραφή με το λογαριασμό που έχετε στο Facebook, θα πρέπει να αλλάξετε το email σας.

Δείτε παρακάτω πώς μπορεί να γίνει:

1.Πατήστε ΕΙΣΟΔΟ
1

2. Πατήστε το κουμπί του FACEBOOK
2

3. Πατήστε εκεί που λέει:  ….να επεξεργαστείτε τον κωδικό σας και τα στοιχεία του λογαριασμού σας.
31

4. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας:
Όνομα
Επίθετο
Διεύθυνση
Πατήστε ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΛΛΑΓΩΝ

3

Αυτό ήταν. Τώρα θα αρχίσετε να λαμβάνετε όλα τα email που αφορούν νέες προσφορές, νέες δημιουργίες, διαγωνισμοί, δώρα και πολλά άλλα

Πώς εξαργυρώνω το κουπόνι – κωδικό έκπτωσης που έχω;

Εισάγεις τον κωδικό της έκπτωσης στο πεδίο «ΚΟΥΠΟΝΙ» στο Καλάθι σου και πατάς το κουμπί «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ», ή στο 2ο Στάδιο της παραγελία σας στο επάνω μέρος, εκεί που λέει: [Έχετε κουπόνι; Κάντε κλικ εδώ για να εισάγετε τον κωδικό σας]

Δείτε εδώ

Πως να στείλω φωτογραφία για τα Κοριτσάκια;

Για να μπεις στα κοριτσάκια μου θα πρέπει να εχεις αγοράσει Στέφανα Γάμου.

Πηγαινε στη σελίδα του λογαριασμού σου.

sendphoto

Στο αριστερό μενού πάτα [ΣΤΕΙΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ], συμπληρωσε τη φόρμα δεξιά, πάτα το [Choose file] για να βρείς στον υπολογιστή σου τη φωτογραφία που θέλεις να στείλεις και στη συνέχεια πάτα [ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΩΤΟ]

(ΠΡΟΣΟΧΗ: Η φωτογραφία πρέπει να είναι μέχρι 2mb)

Ξέχασα το κωδικό μου. Τι να κάνω;

Από το κεντρικό μενού, δεξιά – επάνω, πατήστε το ΕΙΣΟΔΟΣ. Στη συνέχεια, κάτω απο την αριστερή φόρμα, πατήστε το Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Πως Μπορώ να κάνω Εγγραφή – Είσοδο;

Από το κεντρικό μενού, δεξιά – επάνω, πατήστε το ΕΙΣΟΔΟΣ. Στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε εγγραφή με το λογαριασμό που έχετε στο Facebook ή με το E-mail σας. Εαν είστε ήδη πελάτης μας, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στην αριστερή φόρμα

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:

Πως θα αναγνωρίζουν οι πελάτες του Lena Gamos.GR ότι υπάρχει SSL Πιστοποιητικό;

– Ένα λουκέτο εμφανίζεται στη μπάρα διεύθυνσης του browser υποδηλώνοντας ότι η τοποθεσία είναι ασφαλής.
– Το URL μιας ασφαλούς τοποθεσίας ξεκινάει με https, αντί http. Το γράμμα s υποδηλώνει την ασφάλεια, security.
– Εμφανίζονται στατικά ή δυναμικά logos και seals στην ιστοσελίδα για να υποδείξουν πως η τοποθεσία είναι ασφαλής.

Τι είναι η κρυπτογράφηση;

Κατά τη διαδικασία ανταλλαγής δεδομένων μέσω της ασφαλούς σύνδεσης που προσφέρει το SSL, οι πληροφορίες που μεταφέρονται, κρυπτογραφούνται. Ο μηχανισμός κρυπτογράφησης μετατρέπει τις πληροφορίες σε μορφή που μπορεί να αναγνωριστεί μόνο με το κατάλληλο κλειδί αποκρυπτογράφησης. Έτσι, καμία τρίτη πηγή, χωρίς την απαιτούμενη εξουσιοδότηση, δεν μπορεί να διαβάσει ή να υποκλέψει τα δεδομένα που μεταφέρονται.

Τι είναι τα πιστοποιητικά SSL;

Ένα SSL (Secure Sockets Layer) πιστοποιητικό επικυρώνει την αυθεντικότητα του website και κρυπτογραφεί τις πληροφορίες που οι online επισκέπτες στέλνουν και λαμβάνουν από αυτό. Κάθε φορά που ένας χρήστης παρέχει εμπιστευτικές πληροφορίες (κωδικοί, αριθμοί πιστωτικών καρτών κτλ), δημιουργείται μια ασφαλής σύνδεση με τον browser του χρήστη διασφαλίζοντας ότι κανένας τρίτος δεν θα έχει πρόσβαση σε αυτές.
Χρησιμοποιώντας ένα SSL πιστοποιητικό, προστατεύεις τα προσωπικά δεδομένα των πελατών και διασφαλίζεις τις online συναλλαγές με αυτούς. Δημιουργείς, έτσι, έναν αξιόπιστο χώρο όπου οι πελάτες σου αισθάνονται ασφαλείς.

Μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας τηλεφωνικώς για πρόσθετες πληροφορίες;

Ναι, βεβαίως μπορείτε να με καλέσετε για να μιλήσουμε.
Βεβαιωθείτε πρώτα από τη σελίδα μου ότι έχετε διαβάσει όλες τις πληροφορίες. Πιθανόν να πάρετε απάντηση στις ερωτήσεις σας.
Απλά, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, όπως γράφω και στην ενότητα της σελίδας μου «Γνωρίστε με» αυτή η επιχείρηση αποτελείται από ένα άτομο.
Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ενδεχόμενο τη στιγμή που καλέσατε, είτε να μιλάω στην άλλη γραμμή, είτε να είμαι στο εργαστήριο και να μην μπορώ να  σηκώσω το τηλέφωνο, είτε κάπου που εκείνη τη στιγμή να μην έχω πρόσβαση στο τηλέφωνο.
Γι αυτό παρακαλώ προσπαθήστε πάλι.

Θέλω να ξέρετε ότι καθημερινά λαβαίνω πολλά τηλέφωνα και δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να σας καλέσω πίσω,  αλλά ούτε και να απαντήσω σε τηλεφωνικό σας μήνυμα.
Όπως καταλαβαίνετε πρέπει να κάνω παραδόσεις, μου είναι αδύνατον να είμαι συνεχώς στο τηλέφωνο. Άλλωστε γι αυτό έγινε και αυτή τη σελίδα με τόσες λεπτομέρειες.

Γι αυτό, παρακαλώ θερμά, καλέστε με πάλι

Ποια προγράμματα πλοήγησης στο διαδίκτυο πρέπει να χρησιμοποιώ;

Η σελίδα του Lena Gamos Shop είναι βελτιστοποιημένη για να μπορείτε να τη δείτε με τα προγράμματα Microsoft Internet Explorer 8 ή ανώτερο, Mozilla Firefox 3.5 ή ανώτερο, Google Chrome 6 και Safari 5 ή ανώτερο.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε τις τελευταίες εκδόσεις κάθε προγράμματος πλοήγησης στους παρακάτω συνδέσμους:

Τι ανάλυση οθόνης χρειάζομαι;

1.024 πλάτος x 768 ύψος και μεγαλύτερα μεγέθη.

Τι είναι τα αρχεία cookie;

Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας ή την κινητή σας συσκευή και ανακτάται από αυτήν τη θέση στις επόμενες επισκέψεις σας. Το Lena Gamos χρησιμοποιεί αρχεία cookie για να βελτιώσει και να απλοποιήσει την επίσκεψή σας.

Χρησιμοποιούμε μόνιμα αρχεία cookie για να αποθηκεύσουμε την επιλογή σας αναφορικά με την σελίδα εκκίνησης και για να κρατήσουμε τα στοιχεία σας αν επιλέξετε «Αποθήκευση στοιχείων» (Remember me) κατά τη σύνδεσή σας.

Χρησιμοποιούμε προσωρινά cookie όταν εσείς χρησιμοποιείτε τη λειτουργία φίλτρου των προϊόντων και για να ελέγξουμε αν είστε συνδεδεμένοι. Μπορείτε να διαγράψετε εύκολα τα αρχεία cookie από τον υπολογιστή ή από την κινητή σας συσκευή μέσω του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα αρχεία cookie ή να ειδοποιείστε κάθε φορά που γίνεται εγκατάσταση ενός αρχείου cookie στον υπολογιστή σας ή την κινητή σας συσκευή.

Σημειωτέον ότι, αν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα αρχεία cookie, δεν θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε όλες τις λειτουργίες του ιστότοπου.

Μπορώ να αποφύγω την αποθήκευση cookies;

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης στο Internet αποδέχονται την εφαρμογή των cookies αυτόματα, αλλά μπορείτε να τροποποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας να ελέγχει τη χρήση των εν λόγω cookies.

Πόσο ασφαλή στις αγορές είναι το Lena Gamos Shop? Τα στοιχεία μου είναι προστατευμένα;

 

Για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια της ιστοσελίδας LenaGamos.gr, εφαρμόζουμε σύγχρονες μεθόδους που διασφαλίζουν τις συναλλαγές σας, προστατεύουν τα δεδομένα σας και θωρακίζουν το κανάλι από την πρόσβαση τρίτων.


Ασφαλής σύνδεση

Κάθε φορά που ένας επισκέπτης εισέρχεται στο Lenagamos.gr [ΚΑΛΑΘΙ], δημιουργείται μία κρυπτογραφημένη σύνδεση με τον browser που χρησιμοποιεί.

Ενδείξεις ασφάλειας

O επισκέπτης του Lenagamos.gr που θα πραγματοποιήσει συναλλαγή, θα δει ένα λουκέτο και το https:// να εμφανίζεται στην γραμμή διευθύνσεων του browser του και θα ξέρει ότι οι πληροφορίες του είναι ασφαλείς.

Κρυπτογραφημένη μεταφορά δεδομένων

Όλα τα δεδομένα που μεταφέρονται από και προς το Lenagamos.gr [ΚΑΛΑΘΙ] κρυπτογραφούνται ώστε να μη μπορεί κάποιος τρίτος, χωρίς την απαιτούμενη εξουσιοδότηση, να τα διαβάσει ή να τα υποκλέψει.

ων.

ΥΛΙΚΑ:

Χρεώνεται η αναγραφή ονομάτων στο κουτί των στέφανων;

Η αναγραφή ονομάτων επάνω στο κουτί που παραλαβαίνετε τα στέφανα, ΔΕΝ χρεώνεται, είναι ΔΩΡΕΑΝ

Υπάρχουν χρωματικές διαφορές από τις φωτογραφίες;

Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι ο κάθε υπολογιστής έχει διαφορετική χρωματική ανάλυση στην οθόνη του.
Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι εσείς θα βλέπετε ένα προϊόν καφέ στην οθόνη σας και θα παραλάβετε ένα πράσινο.
Απλά σε πολύ μικρές διαφορές μπορεί να υπάρχουν αλλαγές μεταξύ της δικής ανάλυσης από μία άλλη ανάλυση οθόνης. Για παράδειγμα, μπορεί εσείς να βλέπετε κάτι σε λευκό ενώ να είναι ιβουάρ.
Γι αυτό στην περιγραφή συνήθως γράφω τι χρώμα είναι αυτό που θα παραλάβετε.
Αν παρόλα αυτά θέλετε να είστε σίγουροι στο χρώμα, επικοινωνήστε μαζί μου.

Μπορώ να κάνω αλλαγές σε χρώματα ή υλικά;

Ναι, βεβαίως και μπορείτε.

Απλά πρέπει να σας τονίσω ότι από τη στιγμή που θα κάνετε αλλαγές, δεν θα παραλάβετε αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Όταν αλλάζουν τα υλικά ή τα χρώματα, αλλάζει και το όλο concept. Αυτό σημαίνει ότι πριν κάνετε τις αλλαγές σας θα πρέπει να είστε σίγουρες ότι αυτό που έχετε επιλέξει, αυτό θέλετε.

Επίσης, σε ορισμένα προϊόντα, πχ στους ημιπολύτιμους λίθους, άλλο κόψιμο μπορεί να έχεις ένας ημιπολύτιμος λίθος αμέθυστος κι άλλο κόψιμο το τυρκουάζ. Αυτό σημαίνει ότι αν εσείς έχετε δει τον αμέθυστο σε αυτή τη μορφή και ζητήσετε τυρκουάζ, όπως καταλαβαίνετε δεν θα έχει το ίδιο κόψιμο.

Όταν κάνετε αλλαγές, γενικά θα πρέπει να είστε επιεικής στο τι θα υπάρχει διαθέσιμο σε αυτό που έχετε ζητήσει. Διαφορετικά, αν δεν είστε σίγουροι, προτιμήστε εκ τους ασφαλούς αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία.

 

 

Μπορώ να αλλάξω τα κουφέτα στις μπομπονιέρες;

Ναι, βεβαίως, γίνεται να αλλάξετε τα κουφέτα σε περισσότερα ή λιγότερα ή ακόμη και σε άλλη γεύση.
Οι αλλαγές γίνονται κατόπιν επικοινωνίας

Η τιμή στα στέφανα αφορά το ζευγάρι;

Ναι, η αναγραφόμενη τιμή στα στέφανα αφορά το ζευγάρι, δηλαδή δύο στέφανα μαζί.

 

Μπορώ να δω τις δημιουργίες σας από κοντά;

Οι δημιουργίες μου είναι όλες χειροποίητες κατά παραγγελία.
Δεν υπάρχει τίποτα έτοιμο στο εργαστήριό μου.
Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει εκθετήριο να τα δείτε από κοντά.

Όμως, οι φωτογραφίες είναι τόσο ευκρινείς που δεν υπάρχει καμία διαφορά στις φωτογραφίες από την πραγματική δημιουργία.
Αυτό που μπορώ να σας πω,  είναι αυτό που μου λένε όλα τα κορίτσια όταν παραλάβουν τις δημιουργίες μου…. «είναι πολύ πιο όμορφα από κοντά απ΄ ότι στις φωτογραφίες»

 

Πώς είναι το κουτί για τα στέφανα;

Τα στέφανά σας φυλάσσονται μέσα σε ένα σκληρό μονόχρωμο κουτί το οποίο, ανάλογα τη διαθεσιμότητα μπορεί να έχει διάφορα χρώματα, λευκό ή μπεζ ή καφέ ή μπλε κλπ

Εξωτερικά το κουτί διακοσμείται ανάλογα τα στέφανά σας και, αν το επιθυμείτε, αναγράφονται επάνω τα ονόματα του ζευγαριού και η ημερομηνία γάμου, άνευ χρέωσης

Δεν δεσμεύομαι για το τι χρώμα θα έχει το κουτί που θα παραλάβετε ούτε για το πώς θα είναι η διακόσμηση.

Η αισθητική μου στα στέφανά μου (και πιστεύω το καλό μου γούστο),  επιβάλλει να πάρετε κάτι όμορφο και αξιοπρεπές.

Θα ήθελα επιπλέον μπουτουνιέρες με τα στέφανά μου.

Τα στέφανα συνοδεύονται από δύο μπουτουνιέρες οι οποίες είναι δώρο και δεν χρεώνονται.
Μπορείτε να ζητήσετε επιπλέον μπουτουνιέρες και πάλι χωρίς χρέωση,  αλλά εξαρτάται από το φόρτο εργασίας αν θα μπορέσω να σας εξυπηρετήσω.
Δεν μπορώ να δεσμευτώ ότι σίγουρα θα τις παραλάβετε.

Θα ήθελα να προσθέσω χάρτη στις προσκλήσεις μου. Γίνεται;

Ναι γίνεται.
Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μου για συνεννόηση και κόστη

Τι σημαίνει παλαιωμένο χαρτί;

Παλαίωση είναι μία τεχνική, στην οποία γίνεται ειδική επεξεργασία σε χημικά υγρά, σε όλο το  χαρτί για να φαίνεται έτσι παλαιωμένο.
Το χαρτί, μετά την παλαίωση, φαίνεται σαν να έχει βγει από παλιά σεντούκια, έχει επάνω του ακανόνιστα καφέ-μπεζ σημάδια, δείχνοντας έτσι τη φθορά του χρόνου και είναι ακανόνιστο στην υφή του και πιθανόν στα κοψίματά του.

Αυτή η τεχνική, ξεφεύγει εντελώς από τις μοντέρνου τύπου προσκλήσεις,  ταιριάζει πολύ σε vintage γάμους και σε ζευγάρια που θεωρούνται «ψαγμένα» και θέλουν να δώσουν κάτι διαφορετικό στους καλεσμένους τους.

Αν πιστεύετε ότι δεν σας αρέσει αυτή η τεχνική, είναι καλύτερα να προτιμήσετε προσκλήσεις χωρίς παλαίωση. Επικοινωνήστε μαζί μου γι αυτό.

Μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας τηλεφωνικώς για πρόσθετες πληροφορίες;

Ναι, βεβαίως μπορείτε να με καλέσετε για να μιλήσουμε.
Βεβαιωθείτε πρώτα από τη σελίδα μου ότι έχετε διαβάσει όλες τις πληροφορίες. Πιθανόν να πάρετε απάντηση στις ερωτήσεις σας.
Απλά, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, όπως γράφω και στην ενότητα της σελίδας μου «Γνωρίστε με» αυτή η επιχείρηση αποτελείται από ένα άτομο.
Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ενδεχόμενο τη στιγμή που καλέσατε, είτε να μιλάω στην άλλη γραμμή, είτε να είμαι στο εργαστήριο και να μην μπορώ να  σηκώσω το τηλέφωνο, είτε κάπου που εκείνη τη στιγμή να μην έχω πρόσβαση στο τηλέφωνο.
Γι αυτό παρακαλώ προσπαθήστε πάλι.

Θέλω να ξέρετε ότι καθημερινά λαβαίνω πολλά τηλέφωνα και δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να σας καλέσω πίσω,  αλλά ούτε και να απαντήσω σε τηλεφωνικό σας μήνυμα.
Όπως καταλαβαίνετε πρέπει να κάνω παραδόσεις, μου είναι αδύνατον να είμαι συνεχώς στο τηλέφωνο. Άλλωστε γι αυτό έγινε και αυτή τη σελίδα με τόσες λεπτομέρειες.

Γι αυτό, παρακαλώ θερμά, καλέστε με πάλι

Τι μπορώ να κάνω τις λαμπάδες μου μετά το γάμο;

Οι λαμπάδες μπορούν να αποτελέσουν ένα υπέροχο διακοσμητικό αντικείμενο στο σπίτι σας.
Οπότε μπορείτε να τις τοποθετήσετε όπου θέλετε.
Αργότερα μπορείτε να αφαιρέσετε τη διακόσμηση που έχουν και να πειραματιστείτε με δική σας.

Για να τις ανάβετε συνέχεια, σκάψτε στο σημείο που είναι το φιτίλι, τόσο όσο το μέγεθος ενός ρεσώ. Τοποθετήστε στον πάτο λίγο ρύζι, για να μην κολλήσει το ρεσώ με το κερί όταν ανάψει και ζεσταθεί. Βάλτε μέσα το ρεσώ και ανάψτε το.
΄Ετσι, θα χρησιμοποιείτε συνεχώς τις λαμπάδες σας.
Αγοράστε αρωματικά ρεσώ, ή βάλτε στο υπάρχον ρεσώ αρωματικά έλαια. Θα μοσχομυρίσει το σπίτι.

Τα στέφανα διατηρούνται;

Σαφώς και ναι.
Είτε τα στέφανά σας είναι από μέταλλο, είτε από τεχνητά στοιχεία, είτε από υφάσματα, τα στέφανα θα σας διατηρηθούν για μια ζωή.
Βέβαια, μην έχετε απαιτήσεις, μετά από 50 χρόνια να είναι σαν την πρώτη μέρα, ο χρόνος μας αγγίζει όλους, ακόμη και τα άψυχα υλικά.
Φανταστείτε τα, όμως, όπως τα στέφανα της γιαγιάς ή της μαμάς σας πώς είναι τώρα.

Πώς μπορώ στο μέλλον να γυαλίσω τα στέφανά μου;

Αν τα στέφανά σας είναι μεταλλικά, ασήμι ή αρζαντό ή ορείχαλκος, τότε εύκολα μπορείτε να τα γυαλίσετε με ένα απλό καθαριστικό μετάλλων (τύπου Silvo) που υπάρχει στα super market ή στα σημεία πώλησης εργαλείων.
Τα καθαριστικά θα τα βρείτε είτε σε μορφή υγρού είτε σε κρέμα. Ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης

Τα στέφανα έχουν νούμερα;

Όχι, τα στέφανα δεν έχουν νούμερα κι ούτε πρέπει να μετρήσετε τα κεφάλια σας για να σας τα φτιάξω.
Συνήθως τα στέφανα είναι μεταξύ 55-57εκ περίμετρος και είναι πολύ καλή περίμετρος.

Αν, όμως, εσείς για δικούς σας λόγους θέλετε διαφορετική περίμετρο, μπορείτε να το γράψετε στις «Σημειώσεις Παραγγελίας» στο τελευταίο στάδιο της παραγγελίας σας για να σας τα φτιάξω όπως θέλετε.

Τι είναι το «ΑΡΖΑΝΤΟ»;

 

comprare-argento-bancometalliΤο αρζαντό (Αλπακάς ή NickelSilver ή German Silver) είναι ένα λευκό μέταλλο, που η εμφάνιση του μοιάζει με το ασήμι, αλλά δεν περιέχει ασήμι. Είναι μαλακό μέταλλο το όποιο σφυρηλατείται εύκολα, διατηρεί καλύτερα το σχήμα του, και οξειδώνεται λιγότερο από το ασήμι και είναι πιο ανθεκτικό από το ασήμι.
Σε σχέση με το ασήμι έχει πιο ματ όψη, ενώ το ασήμι είναι πιο γυαλιστερό, και το κόστος του είναι χαμηλότερο από το ασήμι. Στη συντήρησή του χρειάζεται γυάλισμα μετά από καιρό, όπως ακριβώς και το ασήμι.
Χρησιμοποιείται ευρέως στην αργυροχρυσοχοϊα, λόγω κόστους και αντοχής.
Στις αρχές του 19ου αιώνα ήταν το ευγενές μέταλλο των πλουσίων κυριών της Μικράς Ασίας, Σμύρνη-Κωνσταντινούπολη και όλα τα κοσμήματά τους κατασκευάζονταν από αυτό.