Απόλυτη προστασία στο Lena Gamos.GR

Για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια της ιστοσελίδας LenaGamos.gr, εφαρμόζουμε σύγχρονες μεθόδους που διασφαλίζουν τις συναλλαγές σας, προστατεύουν τα δεδομένα σας και θωρακίζουν το κανάλι από την πρόσβαση τρίτων.


Ασφαλής σύνδεση

Κάθε φορά που ένας επισκέπτης εισέρχεται στο Lenagamos.gr [ΚΑΛΑΘΙ], δημιουργείται μία κρυπτογραφημένη σύνδεση με τον browser που χρησιμοποιεί.

Ενδείξεις ασφάλειας

O επισκέπτης του Lenagamos.gr που θα πραγματοποιήσει συναλλαγή, θα δει ένα λουκέτο και το https:// να εμφανίζεται στην γραμμή διευθύνσεων του browser του και θα ξέρει ότι οι πληροφορίες του είναι ασφαλείς.

Κρυπτογραφημένη μεταφορά δεδομένων

Όλα τα δεδομένα που μεταφέρονται από και προς το Lenagamos.gr [ΚΑΛΑΘΙ] κρυπτογραφούνται ώστε να μη μπορεί κάποιος τρίτος, χωρίς την απαιτούμενη εξουσιοδότηση, να τα διαβάσει ή να τα υποκλέψει.


Έχεις ερωτήσεις;

 • Τι είναι τα πιστοποιητικά SSL;

  Ένα SSL (Secure Sockets Layer) πιστοποιητικό επικυρώνει την αυθεντικότητα του website και κρυπτογραφεί τις πληροφορίες που οι online επισκέπτες στέλνουν και λαμβάνουν από αυτό. Κάθε φορά που ένας χρήστης παρέχει εμπιστευτικές πληροφορίες (κωδικοί, αριθμοί πιστωτικών καρτών κτλ), δημιουργείται μια ασφαλής σύνδεση με τον browser του χρήστη διασφαλίζοντας ότι κανένας τρίτος δεν θα έχει πρόσβαση σε αυτές.
  Χρησιμοποιώντας ένα SSL πιστοποιητικό, προστατεύεις τα προσωπικά δεδομένα των πελατών και διασφαλίζεις τις online συναλλαγές με αυτούς. Δημιουργείς, έτσι, έναν αξιόπιστο χώρο όπου οι πελάτες σου αισθάνονται ασφαλείς.

 

 • Τι είναι η κρυπτογράφηση;

  Κατά τη διαδικασία ανταλλαγής δεδομένων μέσω της ασφαλούς σύνδεσης που προσφέρει το SSL, οι πληροφορίες που μεταφέρονται, κρυπτογραφούνται. Ο μηχανισμός κρυπτογράφησης μετατρέπει τις πληροφορίες σε μορφή που μπορεί να αναγνωριστεί μόνο με το κατάλληλο κλειδί αποκρυπτογράφησης. Έτσι, καμία τρίτη πηγή, χωρίς την απαιτούμενη εξουσιοδότηση, δεν μπορεί να διαβάσει ή να υποκλέψει τα δεδομένα που μεταφέρονται.

 

 • Πως θα αναγνωρίζουν οι πελάτες του Lena Gamos.GR ότι υπάρχει SSL Πιστοποιητικό;

  – Ένα λουκέτο εμφανίζεται στη μπάρα διεύθυνσης του browser υποδηλώνοντας ότι η τοποθεσία είναι ασφαλής.
  – Το URL μιας ασφαλούς τοποθεσίας ξεκινάει με https, αντί http. Το γράμμα s υποδηλώνει την ασφάλεια, security.
  – Εμφανίζονται στατικά ή δυναμικά logos και seals στην ιστοσελίδα για να υποδείξουν πως η τοποθεσία είναι ασφαλής.


Για να διαπιστώσετε οτι η ιστοσελίδα που επσκεφθήκατε έχει όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά ενός ασφαλούς ιστοτόπου με πρωτόκολλο ασφαλείας SSL, πατήστε παρακάτω το λίνκ και στο πεδίο, γράψτε τη διέυθυνση (π.χ: www.lenagamos.gr) που θέλετε να δοκμάσετε.

https://www.ssllabs.com/ssltest/